De woningen in Zieuwent zijn duurzaam en energiezuinig

Comfortabel wonen

Eén van de voordelen van nieuwbouw is dat deze aanzienlijk duurzamer is dan oudere woningen. De woningen in Zieuwent zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen.
BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Maar wij gaan zelfs een stapje verder dan dat.

Energieneutraal

De woningen zijn energieneutraal. Dit betekent dat elke woning voldoende energie opwekt voor de eigen behoefte in koeling, verwarming en ventilatie. Dit biedt een comfortabel leefklimaat en lagere woonlasten door lagere energielasten. De energierekening is daarmee beperkt tot het eigen persoonlijk huishoudelijk gebruik. Met de zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen stroom op voor het gebouwgebonden energieverbruik. Uw energierekening bestaat dus alleen uit het gebruiksgebonden energiegebruik.

Genieten van het comfort

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap combineren met de nieuwste technieken en installaties. Duurzaamheid en wooncomfort worden zo gegarandeerd. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van uitstekende isolatie. Door de innovatieve energievoorziening kunnen de energielasten lager uitvallen. Wij verzorgen de duurzame basis van uw woning en na oplevering kunt u hier zelf mee aan de slag!

Eén van de kenmerken van de woningen is de goede isolatie van de gevels, de vloer en het dak. Dat houdt in dat het in de winter aangenaam warm is in de woning, terwijl deze in de zomermaanden de warmte lang buiten de deur houdt. Ook de ventilatie speelt hierbij een belangrijke rol. Deze zorgt voor voldoende frisse lucht, zonder dat u een raam open hoeft te zetten. De warme zomerzon blijft dus lekker buiten! De vloerverwarming in de woning zorgt er tenslotte voor dat u in elk seizoen van een prettig binnenklimaat geniet.

Nog één vrije kavel voor een twee-onder-een-kapwoning!

Wonen in Zieuwent iets voor u?

Heeft u interesse in wonen op deze prachtige locatie? Er is nog één bouwkavel voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar!
U kunt zich digitaal inschrijven of direct contact opnemen met Steentjes Makelaars.

Inschrijven

Ontwikkeling

Wonen in Zieuwent is een gezamenlijke ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en KAPA Vastgoed.