Nog één vrije kavel voor een twee-onder-een-kapwoning!

Wonen op een prachtige landschappelijke locatie?

De nieuwbouwwoningen komen op een prachtige landschappelijke locatie. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent vindt plaats aan de noordwest-zijde van het dorp aan de Werenfriedstraat. De woningen liggen in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Nog één vrije kavel voor een twee-onder-een-kapwoning!

Laatste kans om uw droomwoning te realiseren!

Het plan bestaat uit acht drielaagse rijwoningen (bouwnummers 1 t/m 8) en zes tweelaagse rijwoningen (bouwnummers 13 t/m 18) - deze woningen zijn allemaal gerealiseerd en opgeleverd. Naast deze woningen worden er in het noordelijk deel van het plangebied vijf kavels verkocht als "vrije kavel". Er is nog één "vrije kavel" beschikbaar voor een twee-onder-een-kapwoning.

Interesse? U kunt zich digitaal inschrijven en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steentjes Makelaars.

Inschrijven

Kavelnummers 9 t/m 12 (NOG 1 BESCHIKBAAR)

Vrije kavels

In het noordelijk deel van het plangebied worden vier bouwkavels als "vrije kavel" aangeboden. Dit betekent dat er door u zelf een vrijstaande woning (of een twee-onder-een-kapwoning) ontworpen en gerealiseerd kan worden.
U bent vrij om daar zelf een aannemer bij te kiezen. Er is daarvoor een kavelpaspoort beschikbaar.

Inschrijven

Bouwnummers 13 t/m 18 (Verkocht)

Tweelaagse rijwoningen

De tweelaagse rijwoningen (levensloopbestendige variant) hebben een ruime woonkamer met toegang tot de tuin, een open keuken en een apart toilet op de begane grond. Tevens is de slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig. De eerste verdieping biedt ruimte voor het realiseren van een of meerdere extra kamers. De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap, een ideale bergzolder.

Dit woningtype is tevens ook beschikbaar als eengezinswoning. Het type eengezinswoning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De slaapkamer op de begane grond vervalt, waardoor er een ruime woonkeuken ontstaat aan de achterzijde van de woning.

De tweelaagse rijwoningen hebben een woonoppervlak van circa 130 m2.

Bekijk het aanbod

Bouwnummers 1 t/m 8 (VERKOCHT)

Drielaagse rijwoningen

De woningen hebben een ruime woonkamer met toegang tot de tuin, een open keuken en een apart toilet op de begane grond. De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder op de tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken.

De rijwoningen hebben een woonoppervlak van circa 105 m2.

Bekijk het aanbod

Laatste kans voor een twee-onder-een-kapwoning!

Wonen in Zieuwent iets voor u?

De projectwoningen van 'Wonen in Zieuwent' zijn gerealiseerd en in april 2024 opgeleverd.

Heeft u interesse in wonen op deze prachtige locatie? Er is nog één bouwkavel voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar!
U kunt zich digitaal inschrijven of direct contact opnemen met Steentjes Makelaars.

Inschrijven

Ontwikkeling

Wonen in Zieuwent is een gezamenlijke ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en KAPA Vastgoed.