Kiest u een vrije kavel, een rijwoning of een levensloopbestendige woning?

Voor ieder wat wils

De nieuwbouwwoningen komen op een prachtige landschappelijke locatie. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent zal aan de noordwest-zijde van het dorp plaatsvinden aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Nog enkele woningen beschikbaar

De bouw is gestart!

Het plan bestaat uit acht drielaagse rijwoningen (bouwnummers 1 t/m 8) en zes tweelaagse rijwoningen (bouwnummers 13 t/m 18) - in te delen als eengezinswoningen of als levensloopbestendige woningen. Naast deze woningen worden er in het noordelijk deel van het plangebied vijf kavels verkocht als "vrije kavel". Hierop kunt u zelf een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning ontwerpen en realiseren.

Op dit moment zijn er nog twee tweelaagse woningen en één vrije kavel beschikbaar. Interesse? U kunt zich digitaal inschrijven voor uw favoriete woning(en) of kavel(s). Op de website vindt u het woningaanbod en de verkoopdocumentatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steentjes Makelaars.

De bouw van de rijwoningen en levensloopbestendige woningen/eengezinswoningen is gestart. Naar verwachting worden de woningen in maart 2024 opgeleverd.

Inschrijven

Bouwnummers 13 t/m 18 (NOG TWEE BESCHIKBAAR)

Tweelaagse rijwoningen

De tweelaagse rijwoningen (levensloopbestendige variant) hebben een ruime woonkamer met toegang tot de tuin, een open keuken en een apart toilet op de begane grond. Tevens is de slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig. De eerste verdieping biedt ruimte voor het realiseren van een of meerdere extra kamers. De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap, een ideale bergzolder.

Dit woningtype is tevens ook beschikbaar als eengezinswoning. Het type eengezinswoning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De slaapkamer op de begane grond vervalt, waardoor er een ruime woonkeuken ontstaat aan de achterzijde van de woning.

De tweelaagse rijwoningen hebben een woonoppervlak van circa 130 m2.

Bekijk het aanbod

Kavelnummers 9 t/m 12 (NOG 1 BESCHIKBAAR)

Vrije kavels

In het noordelijk deel van het plangebied worden vier bouwkavels als "vrije kavel" aangeboden. Dit betekent dat er door u zelf een vrijstaande woning (of een twee-onder-een-kapwoning) ontworpen en gerealiseerd kan worden.
U bent vrij om daar zelf een aannemer bij te kiezen. Er is daarvoor een kavelpaspoort beschikbaar.

Inschrijven

Bouwnummers 1 t/m 8 (VERKOCHT)

Drielaagse rijwoningen

De woningen hebben een ruime woonkamer met toegang tot de tuin, een open keuken en een apart toilet op de begane grond. De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder op de tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken.

De rijwoningen hebben een woonoppervlak van circa 105 m2.

Bekijk het aanbod

De bouw is gestart

Wonen in Zieuwent iets voor u?

De bouw van 'Wonen in Zieuwent' is gestart en naar verwachting worden de woningen in maart 2024 opgeleverd.

Heeft u interesse in wonen op deze prachtige locatie? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! U kunt zich digitaal inschrijven voor uw favoriete woning(en) of kavel(s) of direct contact opnemen met Steentjes Makelaars.
Op deze website vindt u het woningaanbod en de verkoopdocumentatie.

Inschrijven

Ontwikkeling

Wonen in Zieuwent is een gezamenlijke ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en KAPA Vastgoed.