Start bouw na de zomer!

Nog enkele woningen beschikbaar

Nu in verkoop!

Prachtig en dorps wonen

Jong en oud woont graag in Zieuwent. En dat is logisch! Zieuwent beschikt over veel voorzieningen voor een kleine kern. Van oudsher hebben de voorzieningen zich langs de Dorpsstraat ontwikkeld. De Dorpsstraat vormt de verbinding tussen Lichtenvoorde en Ruurlo. Het markante kerkgebouw de Sint Werenfriduskerk markeert het hart van het dorp. Centraal in het dorp bevindt zich veel waardevol groen en bevinden zich de meeste voorzieningen, zoals horeca, school, bakker, slager en supermarkt. Zieuwent kent een bloeiend verenigingsleven; voor elk wat wils. Het dorp beschikt over een sterke gemeenschapszin, wie wil daar nou niet wonen?

Wonen in Zieuwent is nu in verkoop. Dat betekent dat u zich digitaal kunt inschrijven voor uw favoriete woning(en) of kavel(s). Op de website vindt u het woningaanbod en de verkoopdocumentatie.

De bouw van de rijwoningen en levensloopbestendige woningen/eengezinswoningen start in september 2023.

Inschrijven

Bekijk de brochure

Verkoopbrochure

Via onderstaande button kunt u de verkoopbrochure bekijken. Deze is tevens te downloaden via de downloadknop aan de linkerzijde. In de verkoopbrochure en op de website leest u alles over de rijwoningen en de levensloopbestendige woningen.

Bekijk brochure

Duurzaam wonen aan de Werenfriedstraat

Binnenkort komen er op een prachtige landschappelijke locatie nieuwbouwwoningen voor verschillende doelgroepen. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent zal aan de noordwest-zijde van het dorp plaatsvinden, aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. Dit uit zich onder andere door de landschappelijke opzet en de ontwikkeling van een zonnepark.

Stedenbouwkundig plan

De woningen zijn rondom een gezamenlijk informeel erf gelegen, met groene randen rondom het woonveld. De woningen liggen met de achterzijde naar de omgeving. Daarom wordt een groene overgang gemaakt, om de privacy van de tuinen te waarborgen, maar ook om een fraaie landschappelijke inpassing te realiseren. De opzet refereert aan een boerenerf. Rondom het woonveld worden wadi’s gerealiseerd voor het bergen van water. Een landschappelijk opgezet plan dus.

De verkoop is gestart!

Wonen in Zieuwent is nu in verkoop. Dat betekent dat u zich digitaal kunt inschrijven voor uw favoriete woning(en) of kavel(s). Op de website vindt u het woningaanbod en de verkoopdocumentatie. Geef uw voorkeuren door in uw account en vergeet niet de vraag bij de woningenkeuze met 'ja' te beantwoorden en op te slaan. Daarmee bevestigt u uw deelname. Tevens staat er een vragenlijst klaar in uw account, vergeet deze niet in te vullen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wout Steentjes van Steentjes Makelaars. Hij is bereikbaar op 0544 372 220.

Inschrijven

Het laatste nieuws

In verkoop!
10-11-2022
Nu in pre-sale!
25-10-2022
Vier vrije kavels
17-05-2022

Verkoop

Steentjes Makelaars
Broekboomstraat 10 | 7131 DW Lichtenvoorde
info@steentjes.nl | www.steentjes.nl

Bent u op zoek naar meer informatie over het plan? Dan kunt u Wout Steentjes bereiken op 0544-372220.

Ontwikkeling

Wonen in Zieuwent is een gezamenlijke ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en KAPA Vastgoed.