Bouw uw eigen droomhuis!

Nog één bouwkavel beschikbaar

Bouwkavel voor een twee-onder-een-kapwoning

Bouwkavel te koop, bouw je eigen droomhuis!

Jong en oud woont graag in Zieuwent. En dat is logisch! Zieuwent beschikt over veel voorzieningen voor een kleine kern. Van oudsher hebben de voorzieningen zich langs de Dorpsstraat ontwikkeld. De Dorpsstraat vormt de verbinding tussen Lichtenvoorde en Ruurlo. Het markante kerkgebouw de Sint Werenfriduskerk markeert het hart van het dorp. Centraal in het dorp bevindt zich veel waardevol groen en bevinden zich de meeste voorzieningen, zoals horeca, school, bakker, slager en supermarkt. Zieuwent kent een bloeiend verenigingsleven; voor elk wat wils. Het dorp beschikt over een sterke gemeenschapszin, wie wil daar nou niet wonen?

De projectwoningen in 'Wonen in Zieuwent' zijn in april 2024 opgeleverd.

Heeft u interesse in wonen op deze prachtige locatie? Er is nog één bouwkavel voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar! U kunt zich digitaal inschrijven voor de kavel of direct contact opnemen met Steentjes Makelaars. Op deze website vindt u het woningaanbod en de verkoopdocumentatie.

Inschrijven

Bekijk de brochure

Verkoopbrochure

Via onderstaande button kunt u de verkoopbrochure van de projectwoningen bekijken. Deze is tevens te downloaden via de downloadknop aan de linkerzijde. In de verkoopbrochure en op de website leest u alles over de rijwoningen en de levensloopbestendige woningen.

Bekijk brochure

Duurzaam wonen aan de Werenfriedstraat

Op deze prachtige landschappelijke locatie in Zieuwent zijn nieuwbouwwoningen voor verschillende doelgroepen gerealiseerd. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent vindt aan de noordwest-zijde van het dorp plaats, aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. Dit uit zich onder andere door de landschappelijke opzet en de ontwikkeling van een zonnepark.

Stedenbouwkundig plan

De woningen zijn rondom een gezamenlijk informeel erf gelegen, met groene randen rondom het woonveld. De woningen liggen met de achterzijde naar de omgeving. Daarom wordt een groene overgang gemaakt, om de privacy van de tuinen te waarborgen, maar ook om een fraaie landschappelijke inpassing te realiseren. De opzet refereert aan een boerenerf. Rondom het woonveld worden wadi’s gerealiseerd voor het bergen van water. Een landschappelijk opgezet plan dus.

Nog een laatste kans om hier te wonen!

De projectwoningen in 'Wonen in Zieuwent' zijn opgeleverd.

Heeft u interesse in wonen op deze prachtige locatie? Er is nog één bouwkavel voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar! U kunt zich digitaal inschrijven of direct aanmelden bij Steentjes Makelaars.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wout Steentjes of Mignon Schuurmans van Steentjes Makelaars, bereikbaar op 0544 372 220.

Inschrijven

Het laatste nieuws

Opleveren woningen
18-04-2024
Open dag 30 december 2023
22-12-2023
De bouw is gestart!
18-10-2023

Verkoop

Steentjes Makelaars
Broekboomstraat 10 | 7131 DW Lichtenvoorde
info@steentjes.nl | www.steentjes.nl

Bent u op zoek naar meer informatie over het plan? Dan kunt u Wout Steentjes bereiken op 0544-372220.

Ontwikkeling

Wonen in Zieuwent is een gezamenlijke ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en KAPA Vastgoed.