Open dag 30 december 2023

22-12-2023

Overige berichten
De bouw is gestart!
Verwachte oplevering: maart 2024
Goed nieuws! De bouw van de woningen is in september 2023 van start gegaan en het verloopt voorspoedig. De cascomontage van de woningen is inmiddels afgerond en alle woningen zijn voorzien van de prefab daken, wat ervoor zorgt dat de woningen al waterdicht zijn.

Nog twee (tweelaagse) woningen beschikbaar
Deze luxe woningen zijn extra breed opgezet. Op de begane grond beschikt u over een slaapkamer, badkamer, toilet, woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping heeft u de mogelijkheid om twee slaapkamers en een berging te realiseren. U kunt onder het kopje 'klikbare kaart' het actuele aanbod bekijken. 

OPEN DAG!
De tweelaagse woningen zijn op zaterdag 30 december 2023 tussen 10:00 uur en 13:00 uur te bekijken. Wij zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Nog één vrije kavel beschikbaar
In het noordelijk deel van het plangebied worden vier bouwkavels als "vrije kavel" aangeboden. Dit betekent dat er door u zelf een vrijstaande woning ontworpen en gerealiseerd kan worden. U bent vrij om daar zelf een aannemer bij te kiezen.

Op dit moment is er nog één vrije kavel (kavel 11) beschikbaar. De kavel heeft een oppervlak van 1060 m2 en een verkoopprijs van € 340.000,- v.o.n. Het is ook mogelijk om de kavel op te splitsen in twee kavels van 530 m2, zodat hierop een twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd kan worden.
Heeft u vragen over het project?
Heeft u interesse in een woning of vragen over het project? Meer informatie via Wout Steentjes van Steentjes Makelaars (0544-372220).