De bouw is gestart!

18-10-2023

Overige berichten
Samen met een enthousiaste groep kopers en betrokkenen hebben wij gistermiddag de start van de bouw van het project ‘Wonen in Zieuwent’ feestelijk ingeluid. Onder toeziend oog van alle kopers was het aan wethouder Arjen Schutten (Gemeente Oost Gelre), Karel Hulshof (KAPA Vastgoed) en Ron Brons (Veluwezoom Verkerk) om het straatnaambord te onthullen, waarmee zij het officiële startsein gaven voor de realisatie van de 14 nieuwbouwwoningen. 

We proostten samen op een voorspoedige bouwperiode en onder het genot van een hapje en een drankje was er de gelegenheid voor kopers om kennis te maken met hun toekomstige buren en de sfeer van de locatie te proeven.

Onze samenwerking met KAPA Vastgoed resulteert in een prachtig plan aan de Werenfriedstraat, bestaande uit 8 drielaagse woningen, 6 tweelaagse woningen en 4 vrije kavels. De woningen komen op een prachtige landschappelijke locatie en worden gebouwd rondom een gezamenlijk groen erf.

Wilt u ook deel uitmaken van dit unieke project? Momenteel zijn er nog twee tweelaagse woningen beschikbaar, met een ruim woonoppervlak van 130 m2. Deze woningen bieden talloze indelingsmogelijkheden, waaronder de 'eengezinswoning' en 'levensloopbestendige' varianten. Voor degenen die hun eigen droomwoning willen realiseren, hebben we nog één vrije kavel van ruim 1.000 m2 beschikbaar in het noordelijk deel van het plangebied.

Heeft u interesse of kent u iemand die dat wellicht heeft? Meer informatie vindt u op deze projectwebsite of neem gerust contact op met Steentjes Makelaars.