In verkoop!

10-11-2022

Overige berichten

Het is bijna zover! De 8 rijwoningen, 6 levensloopbestendige woningen en vrije kavels in Zieuwent gaan op donderdag 17 november om 12.00 uur officieel in verkoop! Vanaf dat moment kunt u zich digitaal inschrijven voor uw favoriete woning(en) of kavel(s). Op de website zal vanaf dat moment de verkoopdocumentatie beschikbaar zijn.

Geef uw voorkeuren door
Vanaf donderdag 17 november 12.00 uur is alle verkoopdocumentatie te vinden op de website www.woneninzieuwent.nl. Bij verkoopdocumentatie kunt u onder andere denken aan de definitieve prijzen, de brochure, de verkooptekeningen, de kopersoptielijst en de technische omschrijving. Alle stukken kunt u downloaden via de klikbare kaart. Wanneer u op één van de bouwnummers klikt, verschijnt de verkoopprijs en bouwnummerspecifieke informatie die bij het betreffende bouwnummer hoort. 

Digitaal inschrijven
Heeft u in de pre-sale uw voorkeuren al doorgegeven? Dan kunt u deze vanaf het moment dat de verkoop officieel start nog aanpassen of definitief maken in uw account. Ook als u nog geen voorkeuren heeft doorgegeven kunt u vanaf start verkoop uw voorkeurswoningen of kavels doorgeven. Vergeet niet de vraag bij de woningenkeuze met 'ja' te beantwoorden en op te slaan. Daarmee bevestigt u uw deelname. Tevens staat er een vragenlijst klaar in uw account, vergeet deze niet in te vullen.

Inloopmoment bij Steentjes Makelaars
Heeft u interesse in een woning of kavel, heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken? U bent van harte welkom tijdens het inloopmoment bij Steentjes Makelaars op vrijdag 18 november tussen 17.00 en 20.00 uur aan de Broekboomstraat 10 in Lichtenvoorde. Ons team zal tijdens dit inloopmoment aanwezig zijn en beantwoordt al uw vragen over het plan en de mogelijkheden.

Toewijzing
De woningen worden na de eerste inschrijfperiode toegewezen op basis van de voorkeuren die u heeft doorgegeven. De toewijzing geschiedt op basis van enkele voorwaarden, waaronder een financiële check. Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn.

Zodra de inschrijftermijn voorbij is zal de toewijzing plaatsvinden. De makelaar zal zo snel mogelijk contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.

Op dit moment zijn er nog woningen beschikbaar. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie. 

Heeft u vragen over het project?
We adviseren u om u goed te oriënteren op het plan en uw woonwensen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Wout Steentjes van Steentjes Makelaars (0544-372220).